layla london in donut day fuck.www.melonstube.cc teen ts sucker gets male rod all wet and shiny for her pussy.
japanese style blowjob. sexy stepmom 3gp
theync

Om os

Om os

Vor butik på Trehøjevej i Grindsted er velbesøgt alle dage, fredag og lørdag især, og vort service-mindede personale gør sit bedste for at sikre, at alle kunder går ud af butikken med posen fyldt med gode varer og en god oplevelse.

Hos Slagter Norlyk er vi stolte af at blive forbundet med høj kvalitet. Men det renomé forpligter, så hver evig eneste gang, at vi sælger en vare, så skal vi være sikre på, at denne vare er af en kvalitet, som vi kan stå inde for.

Vi sælger både til private og engros, ligesom vi også er i stand til at levere ud af huset, både til små, store og de største arrangementer.

 

Historie

Slagter Norlyk har en lang historie bag sig og forhåbentlig en endnu længere foran sig. Det hele startede på Hovedgaden i Sdr. Omme den 1. juni 1959, da slagtermester Jørgen Norlyk åbnede sin slagterforretning. Forretningen blev hurtigt kendt vidt omkring for sin gode kvalitet og voksede derfor støt gennem årene.

I 1997 blev der gennemført et vellykket generationsskifte, hvor Jørgen overlod tøjlerne til den nuværende ejer, Lars Møller Larsen, der på det tidspunkt havde været en del af forretningen i årevis.

Lars havde mange ideer til, hvordan Slagter Norlyk skulle udvikle sig. Pladsen på Hovedgaden i Sdr. Omme blev med tiden for trang, og Lars så flere forretningsmuligheder ved Grindsted. I 2003 flyttede Slagter Norlyk derfor til det nye handelscenter Trehøjevej i Vestbyen.

Den nye butik blev meget hurtigt velbesøgt, ligesom engros-salget oversteg forventningerne. Lars måtte derfor i 2008 erkende, at han havde undervurderet behovet for plads. Så i 2009 stod en bygningsudvidelse klar på Trehøjevej, der gav mere plads, lige fra slagteriet og pakkeriet til butikken.

Lars er ikke længere alene i eventyret. Den 1. januar 2014 trådte Ulla Holst til som medejer af Slagter Norlyk. Sammen driver de foretagendet og oplever Norlyks vedvarende vokseværk. Sidste år udvidede de igen – denne gang i form af en 200 kvadratmeter ny kølebygning.

Norlyk sætter pris på traditioner og godt håndværk, hvorved deres produkter stadig bliver lavet ud fra de gamle opskrifter. Samtidig følger de udviklingen i branchen, og står ikke tilbage for store maskinmæssige investeringer, som sikrer den høje kvalitet og effektiviserer produktionen.

Billede af butikken
Pålæg

Norlyk sætter pris på traditioner og godt håndværk, hvorved deres produkter stadig bliver lavet ud fra de gamle opskrifter.

ABC Lavpris

Hos Slagter Norlyk har det altid været en dyd at levere kød af den bedste kvalitet, så vi kan tilbyde vore kunder en smagsoplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi er stolte af den kvalitet og service, vi dagligt leverer til de mange besøgende i vores butik i Grindsted, og siden 2009 har vi igennem vores samarbejde med ABC Lavpris kunne tilbyde endnu flere kunder den gode kvalitet, vi er kendte for.

Hos Slagter Norlyk er vi fleksible og altid klar til at imødekomme efterspørgslen fra de 13 ABC-butikker rundt om i landet. Faktisk tillader vores effektive produktion, at vi kan levere til butikkerne samme dag som det er produceret for at sikre den mest optimale friskhed og kvalitet for vores kunder.

Vi er stolte af at være ABC Lavpris’ leverandør. Vi leverer alt fersk kød til ABC-butikkerne 6 dage om ugen – direkte fra vores egen slagterbutik på Trehøjevej i Grindsted. I køleboksen i ABC-butikkerne vil du finde 100% dansk svinekød samt oksekød af 100% dansk ungkvæg. Det er slagterkvalitet, vi kan stå inde for.

Vi glæder os til at give dig en god smagsoplevelse i vores butik i Grindsted og i alle ABC Lavpris’ butikker.

…vi kan levere til butikkerne samme dag som det er produceret